Over Alkobel

Sinds 1998 is Alkobel actief in verkeerssignalisatie & bouw- en veiligheidsmaterialen. Door deze jarenlange ervaring beschikt Alkobel over diepgaande markt- en productkennis en dit maakt van ons dé gespecialiseerde groothandel die u zoekt.

Het bedrijf onderscheidt zich vooral door haar klantgerichte aanpak. Onze medewerkers beschikken over uitstekende productkennis en kunnen u dan ook perfect adviseren om u het meest geschikte product voor uw toepassing aan te bieden. Verder kijken zij samen met u naar de meest voordelige oplossing en gaan zij continu actief op zoek naar nieuwe of alternatieve producten op de markt om u een zo gebalanceerd mogelijk assortiment te kunnen aanbieden.

Personalisatie

Vele van onze artikelen zijn geschikt voor personalisatie met uw logo. Ook kunnen vele artikelen worden geleverd in de kleuren van uw huisstijl.

Voorraad & Snelle levering

Alkobel beschikt over eigen magazijnen waar een aanzienlijke voorraad van het artikelassortiment wordt opgeslagen. Voor de meeste goederen kunnen we dan ook een snelle leveringstermijn hanteren.

Partnership groothandel-kleinhandel

In eerste instantie is Alkobel invoerder en groothandel. Resellers of grote ondernemingen hebben andere noden dan een particuliere klant en Alkobel bespreekt dan ook een constructief samenwerkingsvoorstel met aangepaste voorwaarden op maat van hun bedrijf. Verder ondersteunt Alkobel haar B2B-klanten door middel van marketingtools, productinfo,...

Know-How

De Alkobel medewerkers beschikken over een diepgaande technische productkennis en marktinzicht. Zij kunnen u perfect adviseren voor de meest geschikte product-toepassing voor uw vraag en zij kunnen bijkomende productinformatie bezorgen indien nodig.

Klantgerichtheid

Misschien zoekt u een product dat niet in onze catalogus staat of u heeft een andere specifieke vraag op maat van uw onderneming? Aarzel niet en contacteer het Alkobel Team, wij denken graag met u mee.

Export

Ook buiten de landsgrenzen is Alkobel actief. Niet enkel de verkoop- maar ook onze inkoopafdeling heeft haar ogen gericht op de hele wereld. Zo beschikken wij over een uitgebreide databank aan fabrikanten die ons toelaat om alternatieve artikels met verschillende prijszetting te kunnen aanbieden. Ook transporten naar het buitenland vormen geen probleem.