Verkeersborden

Standaard verkeersbord nodig of een maatwerk verkeersbord?

Bij Alkobel kan u alle standaard verkeersborden aankopen of een bord op maat laten maken volgens uw eigen ontwerp. Maatwerk borden kunnen bijvoorbeeld borden met tekst of logo zijn, maar evengoed een ludiek bord met een foto van de jarige.

Verkeersborden kopen in deze webshop

In deze webshop werden enkel de meest courante verkeersborden en afmetingen en de standaard reflectie (zoals verplicht volgens het SB 250 wetboek) opgenomen. Deze en heel wat andere borden kunnen op aanvraag echter ook in andere afmetingen, reflectiegraden, etc.. uitgevoerd worden. Staat het verkeersbord dat u zoekt niet in deze webshop vermeld, neem dan gerust even contact op met onze medewerkers.

Hoe kiest u het juiste bord?

Wanneer u een verkeersbord wenst te bestellen, dient u ons volgende informatie te bezorgen:

Symbool of afbeelding volgens typenummer.
Om snel het typenummer of de gewenste afbeelding op het bord op te zoeken, vindt u hier een handig overzicht.

Type bord / gebruik / materiaal
Gaat u het verkeersbord op de openbare weg plaatsen, dan kiest u best voor een verkeersbord dat aan de vormvereisten van het Standaard Bestek 250 beantwoordt. Deze borden worden aangeduid met T250. Voor gebruik op parkings, industrieterreinen en dergelijke zijn ook de T2000 borden toegelaten. De verschillen qua uitvoering en afwerking van beide types kan u hier nalezen. Op aanvraag kunnen verkeersborden ook in vlakke aluminiumplaat of DIBOND worden gefabriceerd.

Afmeting
In deze webshop werden de meest courante afmetingen per bord weergegeven. Andere afmetingen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Hoe verkeersborden plaatsen?

Vergeet u ook de nodige bevestigingsmaterialen niet te bestellen zoals palen en beugels? Niet zeker welke artikelen u precies nodig heeft? Neem gerust even contact op met onze medewerkers en laat u adviseren!